BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ma nyílik meg az ország első teljesen automata benzinkútja

Ma nyitja meg az ország első teljesen automata üzemanyagtöltő állomását Dunaújvárosban az Envirochem Kft.

A budapesti székhelyű, de több környező országban leányvállalattal rendelkező, évi mintegy 20 milliárdos forgalmat lebonyolító vállalatcsoport már ma is több lábon álló regionális vállalkozás.

„Kezdetben a Metro áruházlánccal aláírt, hosszú távú megállapodás keretében építettünk országszerte 11 diszkontkutat, illetve hamarosan megnyitunk két, teljesen automata diszkontkutat is a Praktikernél, Kaposvárott és a Park Center dunaújvárosi áruházának a parkolójában.  Koncepciónknak megfelelően kútjainkat a komoly vásárlóközönséggel bíró áruházláncok parkolóiban helyezzük el. Az emberek ugyanis szeretik vásárlásaikat egy időben és egy helyen lebonyolítani, nem érdektelenek számukra a ma egyre növekvő üzemanyagárak, vagyis az sem, hogy benzinkútjainkon az áruházak vásárlói árelőnnyel – diszkontáron – juthatnak üzemanyaghoz” – tájékoztatták lapunkat a társaságnál.

A cikk teljes terjedelmében csak előfizetőink számára elérhető. A cikket - az összes mai cikkel együtt - egy emelt díjú SMS elküldésével olvashatja el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.