BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Választások, iwiw, Daróczi - ezeket keresi a magyar

Az utóbbi három hónap legnépszerűbb magyar keresőszavai között – az országgyűlési választásnak köszönhetően – rengeteg találat érkezett a „választás”, illetve a „választás 2010” kifejezésre – derül ki a Google keresési analíziséből.

E téren a fővárosból internetezők kevésbé aktívak a Fejér, illetve a Zala, valamint a Békés megyében élőkhöz képes, innen érkezett a legtöbb keresés a fenti témában.

A „választási eredmények” kifejezés szintén tarol, csakúgy, mint a pártok nevei, illetve a szavazással kapcsolatos oldalak. A toplistás keresések között találjuk a nemrég elhunyt exkormányszóvivő nevét is. Az „adóbevallás” szóra szintén kiemelkedően sokan kerestek, csakúgy, mint az adóhatóság portáljára, illetve az okmányirodák honlapjaira.

Az „érettségi” szóra való keresések száma szintúgy növekvő trendet mutat, ám semmi sem veheti fel a versenyt az összesített toplista első három helyén szereplő „játékok”, „iwiw”, illetve „youtube” kifejezéssel.

Ami a játékokat illeti, a magyar netezők március 13-án – szombaton – voltak a legaktívabbak e témakörben, a százas skálán ekkor volt a csúcspont. Úgy tűnik, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében játszanak a legtöbbet, innen ugyanis kiugró mennyiségű keresés érkezett. Százas skálát tekintve a megyei keresések közül e témakörben a második helyen Nógrád (81 pont), illetve Békés (79 pont) áll.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.