BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Román csapat nyerte a Mol vetélkedőt

A MOL immár negyedszer rendezte meg a „Freshhh” nemzetközi vetélkedőt, amelyen idén a világ 25 országának több mint 100 egyeteméről 580 csapat, 1700 egyetemista vett részt.

A budapesti döntőbe a tíz legjobbnak bizonyult – 4 magyar, 2 orosz, 2 román, 1 lengyel és 1 horvát - csapat jutott, végül az egész napos megmérettetést a román „Zmobile” csapat nyerte meg, melynek tagjai az Oxfordi, a Bécsi és az Edinburgh-i Egyetemen tanulnak. Második helyen a Corvinus Egyetem hallgatói, harmadik helyen a Babes-Bolyai Egyetem diákjai végeztek.
 
 
A 2007-ben indult nemzetközi végzős-toborzó programmal a vállalatcsoport főiskolásokat és egyetemistákat szólít meg világszerte, hogy a többfordulós angol nyelvű olaj- és gázipari témájú vetélkedősorozaton válassza ki a diákok legjobbjait, s kínáljon nekik egyebek mellett munkaszerződést. A program népszerűségét igazolja, hogy idén 25 ország több mint 1700 hallgatója vett részt az on-line angol nyelvű többfordulós vetélkedőn, a döntőbe pedig öt országból is bejutott csapat. A verseny összdíjazása 20.000 euró. 

„A MOL tudatosan építi jövőjét, és ennek fontos része a legkiválóbb munkatársak megnyerése. Hiába rendelkezik egy cég a legkorszerűbb berendezésekkel, nem szabad elfeledkezni arról, hogy a legjobb technológia igazi értékét is az üzemeltető szakemberek tudása adja meg. A legtehetségesebb fiatalok megnyerésére több programot is indítottunk, ennek egyik, világszerte igen népszerű és sikeres eleme a Freshhh vetélkedő, amely révén az elmúlt években már számos ifjú kolléga csatlakozott a világon a MOL-csoport valamelyik tagvállalatához. Első ízben köszönthetek külföldi nyerteseket, akiket remélhetőleg hamarosan kollégaként üdvözölhetek.” – mondta Mosonyi György, a MOL vezérigazgatója.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.