BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Itt a nagy fapadosteszt - Melyik a legjobb társaság?

A Mobil in Deutschland felmérést végzett, amelyben hét fapados légitársaság, valamint a Lufthansa szolgáltatásait vetette össze fogyasztóvédelmi szempontból. Az eredmények szerint a Germanwings kiemelkedően teljesít.

A német szervezet az Air Berlint, a Condort, az Easyjetet, a Pegasust, a Tuifly-t, a Ryanairt, a Lufthansát, valamint a Germanwingst értékelte számtalan szempont alapján. Az első helyet a Germanwings szerezte meg, a fapados légitársaság a pontosság, az ülőhelyek elhelyezése, a törzsutas program és a foglalás tekintetében ért el a riválisoknál jelentősen jobb eredményeket – tudósít az AFP.

A felmérés során fontos szempont volt az árképzés, pontozták a rejtett költségek mértékét, de figyelembe vették a gyermekeknek nyújtott kedvezményeket, az ülések távolságát, a pontosságot, a repülőgép flotta életkorát, és a foglalási rendszert is. A felmérés rávilágította arra, hogy az Easyjet és a Ryanair ugyan igen alacsony áron kínál jegyeket, de a költségeket jelentősen megemelheti a poggyászdíj és a fedélzeten elfogyasztott frissítők ára. Így ez a két társaság elsősorban a kézipoggyásszal utazó, nem túl nagy étvágyú utasoknak ajánlható. A többi cég árai ugyan magasabbak, viszont 20 kilogrammig ingyenes poggyász szállítási lehetőséget biztosítanak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.