BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Vége a történetnek? - Csődvédelem előtt az Electro World

Értesülésünk szerint rövidesen csődvédelemért folyamodik az Electro World Magyarország

Rövidesen csődvédelemért folyamodik az Electro World Magyarország (EWM), amely hétfő óta nem működteti budakalászi áruházát. A csődvédelemmel az EWM időt nyerne, hogy behozzon egy külföldi szakmai befektetőt. Az igazgatóság elnöke abban bízik, a következő egy-két hónapon belül átütő eredményt érnek el a finanszírozás terén. Polgár Csaba szerint ha rövid időn belül hitelhez jutnak, már kisebb árbevétel-növekedés is stabilizálja a hálózat helyzetét, és nyereségessé válna a cég.

Ezzel vége is lehetne a történetnek, de Polgár hangsúlyozza, a megegyezés, a tartozások kifizetése a cél, nem a cég felszámolása. Amiatt ugyanis a cég alkalmazottai a munkahelyüket, a szállítók pedig egy partnert veszítenének el. No meg – érvel – egészségtelen lenne az egypólusú piac Budapesten, országos szinten pedig szükség van az EW, az Euronics, valamint a Media Markt Saturn Holding alkotta három műszaki-elektronikai láncra.

A cikk teljes terjedelmében csak előfizetőink számára elérhető. A cikket - az összes mai cikkel együtt - egy emelt díjú SMS elküldésével olvashatja el.!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.