BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Helyreigazítás

A vg.hu internetes oldalon 2011. február 21. napján megjelent cikk szerzője valótlanul állította, hogy "Csak a disztribútor (Motoker Kft.) ment csődbe".

A valóság ezzel szemben az, hogy a társaságnak nem voltak likviditási gondjai, nem volt vele szemben olyan követelés, amelyet ne tudott volna teljesíteni, nem indult a társaság vonatkozásában csődeljárás.

Valótlan tényként állítja tovább a fent hivatkozott cikk, hogy a "cég érdekelt volt más piacokon is, és az ott felhalmozott jelentős tartozások miatt került kényszerhelyzetbe: a kövveteleések fejében át kellett adnia a céget".

A valóság ezzel szemben az, hogy a cég nem volt érdekelt más piacokon és nem halmozott fel adósságokat. Erre utaló tényről a cikkben semmilyen hitelt érdemlő információt nem közöltek.

A társaságban tulajdonosváltás következett be. A változásbejegyzési eljárás cégnyilvánosságról, a bírósági cégeljárásról és a végelszámolásról szóló 2006. évi törvényben foglaltaknak megfelelően zajlott le. A tulajdonjog változás ellenérték fejében történt. A cikkben közölt "cégátvétel" kifejezés valótlan tartalmat hordoz.

Fent hivatkozottvalótlan állítások nyomán keletkező további internetes cikkek jelentek meg a Motoker Kft. állítólagos "csődjével" kapcsolatban, amely miatt Társaságunkat hozzávetőlegesen több millió forint kár érte, és további kár bekövetkezése várható a jövendőbeli potenciális üzletvesztés következtében.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.