BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Naperőművet telepít az Appeninn

Naperőműves áramtermelésre specializált leányvállalat alapítását és egy újabb citylogisztikai portfólióelem megvásárlását jelentette be az ingatlanpiaci szereplő Appeninn Holding.

 Székely Gábor, a társaság igazgatótanácsának elnöke elmondta, hogy közepes méretű erőműveket hoznak létre nagy valószínűséggel a szentesi ingatlanjukon 600 millió forintos befektetéssel, melynek megtérülési idejét tíz évre teszik. A válságból a B kategóriás irodák üzemeltetéséről ismert cég sokat profitált, mert sok vállalat döntött úgy, hogy alacsonyabb fokozatú épületekbe vándorol. Az Appeninn logisztikai üzletága is egyre aktívabb, az idén négy különböző ipari ingatlan került a társasághoz.

A cég terveiről szólva Pap Viktor befektetési igazgató elmondta: az idén a 17 milliárd forintos eszközérték elérése a cél a leányvállalatok révén, amelyeket a negyedik negyedévtől konszolidál majd a cég. A tavalyi eszközérték 7 milliárd forint volt. Az Appeninn távlati célja, hogy a B kategóriás irodák piacán a jelenlegi 2,7-ről 5 százalék fölé emelkedjen a részesedésük.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.