BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Egy indiai törpe hadjáratot indít az összes tech óriás ellen

A Kootol Software bejelentette, hogy több mint harminc vállalat ellen indít pert, amennyiben az érintettek nem hagynak fel az általuk állítólag szabadalmaztatott technológiák használatával.

Az indiai vállalat honlapján közölte, hogy szabadalmaztatott egy technológiát, mely dinamikus kommunikációt tesz lehetővé a hasonló gondolkodású felhasználók között. A cég által következő generációs közösségi hálónak nevezett alkalmazás segítségével a felhasználók kiszélesíthetik ismeretségi körüket. A Kootol állítása szerint kizárólagos használati jogot szerzett az említett technológiára az Egyesült Államokban, Kanadában és Indiában – írja az ITProPortal.

A cég már értesített több mint harminc céget a szabadalomról és felszólította őket arra, hogy hagyjanak fel a technológia alkalmazásával, ellenkező esetben a Kootol jogi lépéseket tesz. A valósi idejű keresést és üzenetközvetítést lehetővé tevő módszert az indiai cég szerint olyan óriások bitorolják, mint a Microsoft, az Apple, a Google, az IBM, a Facebook és a Twitter.


 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.