A Tirolban rendezett díjátadóról 142 éremmel tértek haza a magyarok, és az országok szerinti összesítésben a harmadik helyet foglalták el. A Nemzetgyőztes 20 éremmel az Agárdi Pálinkafőzde lett – amely az üzemek értékelése során bekerült a 11 tagú kiválasztottak körébe is –, és a zsűri összesített pontszámai alapján is első helyezett volt; a második helyen a Vitalis Kft. és a Pap és Pap Kft. végzett, a harmadikak pedig a Gyulai Pálinka Manufaktúra és a Gyümölcspárlat Bt. lettek – írja a Turizmus Online.
Az Év Párlata címet idén négy termék nyerte el, valamint két minta elérte a maximális 20 pontot: a Hegyközi Manufaktúra Kft. 2010-es Birs Pálinkája és a Vitalis Kft. 2011-es Márton és lányai Szamóca Pálinkája. A hat „újonc” főzde 15 éremmel tért haza első Destillata megméretéséről. Az idén is voltak különlegességek, amelyeket ezüstéremmel díjazott a zsűri, mint például a Brill Pálinkaház sütőtök és zeller párlatai.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.