BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tovább terjeszkedne a NordTelekom

A NordTelekom Nyrt. 2011-ben jelentősen növelte működésének hatékonyságát, így 252 millió forintos árbevétel mellett 55,9 millióval javította 2010-hez képest az üzemi eredményét és 32 millióvs adózott eredménnyel zárta az elmúlt évet – áll a társaság tegnap kiadott közleményében.

A 41 millió forintos üzemi nyereséget a cég az elmúlt évben végrehajtott szerkezeti átalakításokkal érte el, amelyek hatására átmenetileg kismértékben csökkent ugyan az árbevétel, viszont jelentősen nőtt a társaság eredménytermelő képessége. Az átalakítások nyomán a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett vállalat 30 százalékkal csökkentette az anyagjellegű és 13,5 százalékkal az egyéb ráfordításait.

A NordTelekom 2012-ben további bővülést tervez: a tervekkel összefüggésben a a társaság tulajdonosai nyilvános, maximum 600 millió forint értékű kötvényprogramot készítettek elő – áll a közleményben. VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.