Étteremlánc kiépítését tervezi az Egyesült Államokban a Barilla olasz tésztagyártó óriáscég. Az első Barilla-éttermet 2013-ban avatják fel New Yorkban - közölte az olasz sajtó.
Hogy megcélozza az amerikai piacot, új készételsorozatot dobott piacra a pármai cég. A februárban bemutatott termékek nagy sikert arattak: júniusig négymilliárd csomagot adtak el.
A Barilla a tervek szerint október 8-án új gyárat avat Pármában. Az üzembe, amely tésztaszószok gyártásával foglalkozik, negyvenmillió eurót invesztáltak. A megnyitón ott lesz Mario Monti olasz miniszterelnök is - írta a La Stampa olasz napilap.
A cég tervei szerint a jövőben erőteljesebben koncentrál a központi üzletágat jelentő tésztagyártásra és megválik német leányvállalatától, a Lieken AG-től.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.