Az aszpartám nevű energiamentes édesítőszert közel 30 éve használják az élelmiszeriparban. A hosszú idő óta használt édesítőszerrel kapcsolatban rendszeresen felröppent a hír: az aszpartám veszélyes lehet az egészségre. (Egy időben még fogyasztói bojkottot is hirdettek az aszpartámot tartalmazó készítményekkel kapcsolatban.) Nemrégiben azonban egy átfogó kutatás megerősítette, hogy az aszpartám használata biztonságos.
A Brit Ipari Biológiai Kutatási Szövetség újabb vizsgálatát a Food and Chemical Technology című nemzetközi szaklapban tették közzé. A mostani vizsgálati eredmények mellett összefoglalást adtak az elmúlt 22 év aszpartámmal kapcsolatos jelentősebb kutatásokról, amelyek egyértelműen az édesítőszer biztonságos alkalmazását támasztják alá. Tudományosan bizonyítható, hogy az aszpartám fogyasztása egyáltalán nem hozható kapcsolatba az agydaganat, a stroke, a mellrák, a hasnyálmirigyrák, a vérképzőrendszer daganatos megbetegedéseinek kialakulásával és a koraszüléssel sem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.