BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tévés szolgáltatást indított a Telenor

MyTV néven televíziós szolgáltatást indított a Telenor, amelynek keretében jelenleg 3 csomag lesz elérhető, amelyek összesen 14 csatornát tartalmaznak. A szolgáltatás február 28-ig ingyenes a mobilcég előfizetői számára.

A Telenor a mai nappal belép a tévépiacra, a társaság MyTV néven indítja el új szolgáltatását – jelentette be Cristopher Laska, a társaság vezérigazgatója a cég központjában tartott mai tájékoztatón. Az új kezdeményezés keretében akár televízión, táblagépen vagy okostelefonon is lehet követni mind az élő tévéműsort, mind az elmúlt egy hét automatikusan rögzített programját is. A szolgáltatás kiegészül egy videótárral is, amelyben jelenleg mintegy 2000 órányi mozifilm és sorozat érhető el. A videótár a TV2 tartalmait is tartalmazza.

A Telenor által kínált integrált tévészolgáltatás keretében egyelőre három tematikus csomag érhető el, amelyek összesen 14 csatornát tartalmaznak. A bevezetési időszakban, február 28-ig a Telenor felhasználói ingyen érhetik el mindhárom csomag tartalmát, ezt követően a Fedezd fel elnevezésű, a közmédia tévés csatornáit, az AXN és a Story 5 adókat tartalmazó ezt követően is ingyenes lesz, míg a másik kettő, a Film és Családi csomag havonta 1500 forintba kerül majd.

A Családi csomagban az AXN White, a Fashion Box, Filmbox Arthouse, Story 4, míg a Filmben az AXN Black, Filmbox, Filmbox Extra, illetve a Sundance érhető el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.