BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Vodafone nyerte el az állami mobilszolgáltatási tendert

Hatalmas megbízást nyert el a Vodafone: a cég lesz az állami intézmények mobilszolgáltatója 2014-15-ben, miután a mobilszolgáltató nyerte a Közbeszerzési Ellátási Főigazgatóság (KEF) „Mobil távközlési szolgáltatás beszerzés biztosítása - 2013” elnevezésű közbeszerzési eljárását .

A keretszerződés által érintett kör több tízezer előfizetésre, több száz intézményre terjed ki, beleértve a minisztériumokat, kormányhivatalokat, rend- és közvédelmi szerveket – például Országos Rendőr-főkapitányság, Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság - vagy hatóságokat – mint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Gazdasági Versenyhivatal -, illetve többek között olyan intézményeket érint, mint például az Országos Mentőszolgálat. Az intézmények január 2-től szerződhetnek a mobilcéggel. A cég közleménye szerint a Vodafone Magyarország kiemelkedően kedvezményes hívás- és sms , valamint adatcsomagjaival járul hozzá az intézményi szektor távközlési költségeinek optimalizálásához. Az intézmények 2014. január 2-tól kezdhették meg a szerződéskötést a szolgáltatóval.

A harmadik legnagyobb hazai mobilszolgáltató vezetője, Diego Massidda elégedetten nyilatkozott a szerződés kapcsán, ami érthető is, hiszen a megállapodás alaposan megdobhatja a vállalat hazai forgalmát. A Vodafone egyébként élen jár a mobiltechnológia új területeken való alkalmazásában, így például az elektronikus adatszolgáltatásra alkalmas és már üzembe helyezett pénztárgépek több mint 90 százalékában is cég SIM-kártyái találhatók - tette hozzá.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.