BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Demjánnak sem tetszik az adócsomag és a vasárnapi zárva tartás

Az európai kereskedelem napja alkalmából tartott szakmai találkozón Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének elnöke azt mondta: ha az előttük levő törvényjavaslatokat megszavazza a parlament, a VOSZ népszavazást kezdeményez. Ugyanakkor felszólította a pártokat, hogy tartsák magukat távol a VOSZ által kezdeményezrett népszavazástól (korábban a DK jelezte, hogy népszavazást kezdeményezne).

Demján arról beszélt: Magyarországon a pénzügyi stabilitás a legfontosabb, a vasárnapi zárva tartás a kereskedelenek bevétel-, így a költségvetésnek adókiesést okozna. Mint mondta, Magyarországnak szüksége van az adóbevételekre. Felemelte szavát az adótörvény-tervezet ellen is. Nem lehet egy adónemet egyik évről a másikra célzottan sokszorosára emelni - utalt az élelmiszerlánc-felügyeleti díjra.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.