BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nagyon bejött az RTL-nek az új fajta híradó

Az RTL Híradó nézettsége szinte folyamatosan növekszik azóta, hogy nyár elején elkezdtek a korábbinál kritikusabb hangvételű adásokat csinálni - írja a 444.hu.

A teljes népességnél az RTL Híradó júniusi napi átlaga 514 ezer néző volt, ehhez képest az októberi napi átlag már 898 ezer néző.

A kereskedelmileg kiemelten fontos 15-59 éves kategóriában a júniusi nap átlagos 249 ezer néző helyett októberben már átlagosan 456 ezren nézték az RTL Híradóját naponta.

A teljes népességnél a TV2 vezet, bár az előnye június óta folyamatosan csökken. A 18-59-es kategóriában októberben a RTL híradója már meg is előzte a Tényeket pár ezer nézővel.

A BrandTrend adatai szerint a 15-59 évesek közt júniusban még 101 ezer nézővel vezetett napi átlagban a TV2-s Tények. Júliusban 86 ezer fő volt a különbség (mindkét tévé nézettségét megfoghatta ilyenkor, hogy a foci-vb meccsei a hírek idősávjában voltak), augusztusra viszont már csak 29 ezer néző volt a TV2 előnye. Szeptemberben ez 17 ezerre csökkent, októberre pedig az RTL átvette a vezetést napi 7 ezres előnnyel. A teljes népességben júniusban 789 ezer nézője volt a Tényeknek, 514 ezer az RTL Híradójának, mostanra ezek a számok 981, valamint 898 ezerre nőttek.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.