BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Elárverezik a bezárt Douwe Egberts-gyár eszközeit

Árverést rendeznek a Douwe Egberts Hungary Zrt. eszközeiből a budapesti gyártóüzem bezárása miatt – közölte az Intergavel aukciószervező társaság vezetése. A gyár kávépörköléssel, kávé- és teacsomagolással foglalkozott, és a magyar piac ellátása mellett több európai országba is exportált. A használt, de jó minőségű eszközökre, gépekre csak online lehet licitálni.

Az árverésen összesen 213 tételre lehet ajánlatot tenni, a teljes kikiáltási ár 82 ezer euró – tájékoztatott Kocsis Csaba, az árverést szervező társaság ügyvezetője. A tételek között számos raktározásban, logisztikában használatos eszköz van. Ilyenek például a vontatható anyagszállító kocsik, konvejor pályák, illetve zsugorfóliázó, címkéző, és palettázó berendezések. Szerszámgépeket, fémmegmunkáló eszközöket, nyomtatókat, mérlegek, szekrényeket is megpróbálnak elárverezni. A legmagasabb kikiáltási árú tétel egy palettázó, amely 3000 eurótól vihető el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.