BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Jön a Telekom ingyen wifije

A Magyar Telekom új díjmentes, szélessávú Wi-Fi internetelérést biztosító szolgáltatást vezet be Telekom Wi-Fi Fon néven április 5-től. A felhasználók otthonuktól távol is adatkorlátok és többletdíj nélkül internetezhetnek, Magyarországon közel 2000 településen, és a világ 20 országában a Fon Wi-Fi hálózatán.
 
A Magyar Telekom – nemzetközi partnerével, a Fonnal kizárólagos együttműködésben – Magyarország legnagyobb Wi-Fi hálózatát alakítja ki a vezetékes szélessávú internet-előfizetőinél elhelyezett digitális elosztó (home gateway) eszközök segítségével. Az így létrehozott több százezer Wi-Fi helyszínt a Telekom összekapcsolja a világ legnagyobb Wi-Fi hálózatával.

A szolgáltatás igénybevétele rendkívül egyszerű: minden otthoni internet szolgáltatással rendelkező Telekom ügyfél automatikusan kap egy előre generált felhasználónevet és jelszót postai úton, amennyiben Wi-Fi Fon szolgáltatást futtatható digitális elosztóval rendelkezik.  

A szolgáltatás elérhető Wi-Fi-képes okostelefonon, táblagépen és számítógépen is, a díjmentesen telepíthető Telekom Wi-Fi Fon alkalmazás segítségével. Egy felhasználónévvel egy időben három eszköz csatlakoztatható a Wi-Fi hálózatra.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.