BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kitalálja, hányan nézték meg az NB I hétközi fordulóját?

Épp kétezer fölött maradt a meccsenkénti átlag a 31. fordulóban.

A hivatalos adatok szerint a helyszínen 12 102-en tekintették meg a bajnoki meccseket, ami 2017-es átlagot jelent - írta meg az NSO.

A hétközi forduló legnézettebb mérkőzése egy kiesési rangadó lett: a keddi Békéscsaba–Vasas összecsapásra 3754 néző volt kíváncsi élőben. Nem sokkal maradtak el ettől az adattól egy másik vidéki stadionban sem: a Diósgyőr–Kispest találkozón 3340 néző látta a vendégek sikerét.

Mindössze kétezer feletti nézettséget produkált a Videoton és az FTC mérkőzése Felcsúton, egészen pontosan 2112-en látogattak ki a felcsúti albérletbe.

A Haladás–DVSC meccset Sopronban 1327, a Paks újpesti vendégjátékát pedig 1048 néző választotta szerda kora esti programnak. A forduló legalacsonyabb nézettségi adatát az MTK és a Felcsút dunaújvárosi összecsapásán regisztrálták 521 nézővel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.