BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Meg tudja tippelni, hányan voltak kíváncsiak az NB I-re?

Az utolsó tizenkét forduló közül csak egy játéknap volt, amikor az össznézőszám meghaladta a 15 ezret.

A hivatalos adatok szerint a helyszínen 14 857-en tekintették meg a bajnoki meccseket az NB I utolsó fordulójában, ami 2476-os átlagot jelent - írta meg az NSO.

Az utolsó forduló legnézettebb meccse a Haladás-Ferencváros mérkőzés lett, a stadionépítés maitt Sopronban lejátszott meccsre 4137-en mentek ki. A Felcsút-Kispest meccsen is sokan voltak a hivatalos adatok szerint, összesen 3613-an nézték meg a helyszínen, ahogy kiesik a Felcsút.

A nagyobb tét nélküli Diósgyőr–Paks meccs is kicsalt 3268 nézőt a miskolci stadionba. Újpesten 1894-en láthatták, amint a Videoton megszerzi a bajnoki második helyet, a Dunaújvárosban játszott MTK-Vasason pedig 1003 néző ünnepelhetett: a hazaiak a nemzetközi szereplést, a vendégek pedig a bentmaradást. A forduló legkisebb érdeklődésre számot tartó meccse a Békéscsaba-Debrecen lett 942 nézővel.

Összességében az NB I idei szezonjának meccseit átlagosan 2645-en látták a hivatalos adatok szerint.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.