BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A foci még a mobil-adatforgalomra is jó hatással van

A nyár és a sport alaposan felpörgeti a mobil-adatforgalmat. A legjobb csomagok akár korlátlan adatforgalmat kínálnak most.

Tavaly 74 százalékkal növekedett a mobilinterneten forgalmazott adatmennyiség, félmilliárdnál is több okostelefon csatlakozott újonnan a hálózatra, és immár a forgalom több mint 55 százaléka videó - írja a Nol.hu.

2015 nyarán közel ötször több adatjegyet rendeltek az adatkeretüket idejekorán felhasználó számlás előfizetők, mint egy évvel korábban. Idén is növekedésre számítunk – mondta a lapnak a Telenor, hozzátéve, hogy az ügyfelek adathasználata legalább 10-15 százalékkal ugrik meg nyáron.

A korlátlanság kulcsszónak tűnik a piacon. A Magyar Telekom széles körnek valódi korlátlanságot biztosít azzal, hogy a Magenta 1 csomagokban nyár végéig eltörölte az adatforgalmi limitet. A Next díjcsomagokban pedig az adatforgalmi keretet megduplázta a cég, így a TV Go nevű szolgáltatásukkal szabadon nyomon követhetők a meccsek.

A Vodafone is promóciókkal turbózza a mobilnethasználatot. Náluk a feltöltőkártyás előfizetők kapnak két gigabájtot ajándékba, ha legalább kétezer forintot rátöltenek az egyenlegükre. A forgalom növekedésével az egységnyi megabájtra jutó ár folyamatosan csökken - írja a Nol.hu.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.