BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Két kamerája lehet majd a legújabb iPhone7-nek

Úgy tűnik, az Apple is igyekszik még jobban kiszolgálni a fényképezés iránt rajongó okostelefon-tulajdonosok igényeit. A Bloomberg információi szerint két kamerát is elhelyeznek majd az új iPhone7-es hátoldalán. A hírügynökség beszámolója szerint a két lencse külön felvételeket készít majd, amelyekből a készülék szoftveresen állít elő egy fotót.

A fejlesztésnek köszönhetően az eddiginél is fényesebb, részletgazdagabb képek készülhetnek majd, és akár kevesebb fény mellett is lehet jó minőségű fotókat készíteni. A kettős hátoldali kamera nem egyedülálló, a Huawei P9-esnél is hasonló megoldást vetettek be. A Bloomberg szerint csak a nagyobb, 5,5 hüvelykes kijelzővel rendelkező új iPhone modell kap majd két lencsét.

A múlt héten a Világgazdaság is beszámolt arról, hogy valószínűleg szeptember 7-én lesz majd az iPhone7 bemutatója, két nappal később pedig már előrendelést is le lehet adni a telefonra. Az Apple új készülékét nagy várakozás előzi meg, és folyamatosan szivárognak ki az új információk az eszközökről. A Bloomberg forrása például azt is közölte a hírügynökséggel, hogy a „Home” gombot is továbbfejlesztették, és egy nyomásérzékeny felületet alakítottak ki a vezérléshez.

Az Apple általában kétévente hajt végre komolyabb változtatásokat az okosmobilok dizájnjában, az idén azonban ez a ciklus várhatóan megtörik, és az iPhone7 hasonlít majd közvetlen elődeire, a 6s-re és a 6s Plus-ra. A nagyobb változások között érdemes megemlíteni, hogy valószínűleg elhagyják az új eszközről a fülhallgató-bemenetet, ami lehetőséget teremt arra, hogy két hangszórót is elhelyezzenek a készüléken.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.