BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Viberen csevegve is rendelhetünk ételt

Több ismert magyarországi márkával indított együttműködése keretében mutatta be nyilvános fiók szolgáltatását idehaza a Viber: mostantól a Sziget, a Telenor, a Netpincér, a Profession.hu, Nosalty, Borháló és index.hu is elérhető a üzenetküldő alkalmazás közösségi felületén, saját nyilvános fiókjukon keresztül. Az új kommunikációs platformon minden eddiginél egyszerűbbé válik a márkák és vásárlóik, ügyfeleik, illetve rajongóik közötti kommunikáció.

A nyilvános fiókok segítségével világszerte potenciálisan több mint 800 millió, Magyarországon pedig 2,8 millió aktív Viber-felhasználó érhető el, egyetlen közös platformon, a személyes, a közösségi és a tömeges kommunikáció eszközeivel.

Ez a megoldás mostantól lehetővé teszi, hogy a vállalatok gyorsan és egyszerűen, interaktív és kölcsönös kommunikációt folytassanak célcsoportjaikkal, éppen úgy, ahogy teszik azt a Viber felületén barátaikkal  – mondta Atanas Raykov, a Viber közép-kelet-európai vezérigazgatója.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.