BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nagyot szakított a Ryanair decemberben

Az év utolsó hónapjában 9 millióan vették igénybe a Ryanair közlekedési szolgáltatásait, ami 20 százalékos növekedést jelent egy év alatt. Az éves forgalom 15 százalékkal nőtt 117 millió utasra – áll a Ryanair január 4-én nyilvánosságra hozott közleményében.

 “A Ryanair decemberi utasforgalma 20%-al nőtt 9,0 millió utasra, a kihasználtság pedig három százalékpontot ugrott 94%-ra a decemberi alacsony viteldíjaknak és az Always Getting Better programunk folyamatos sikerének köszönhetően" – nyilatkozta Kenny Jacobs, a Ryanair marketingigazgatója.

A légiszolgáltató cég arra is felhívja a figyelmet, hogy az utasok további alacsony számíthatnak, am,ennyiben előre lefoglalják a nyaralásukat 2017-re.

A több mint 10 ezer szakembert foglalkoztató Ryanair további viteldíj csökkentést tervez, míg az utasok számát 200 millióra növelné 2024-ig.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.