BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Dugókra készülhetünk az autópályákon

Több forgalomkorlátozásra is figyelmeztet a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Folytatódik a tengelysúlymérő-állomások kiépítése és kezdődnek a burkolatjavítások is.

Az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán Polgárdi térségében a 82-es kilométerszelvénynél tengelysúlymérő-állomás építési munkákat végeznek a szakemberek - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A munkák miatt a külső forgalmi sávot és a leállósávot lezárták, a forgalom csak a belső sávban haladhat.

A korlátozások hétvégén is érvényben maradnak, ezért a péntek délutáni és a szombat délelőtti órákban a térségben a Balaton felé közlekedőknek torlódásra kell számítani. Kerülőútként Polgárdi és Balatonvilágos között a 7. sz. főutat javasolja a közútkezelő. A munkák várhatóan április 12-ig tartanak, a húsvéti ünnepek alatt nem lesz forgalomkorlátozás.

A jövőhéten az M3-as autópályát érik el a munkálatok. A Nyíregyháza felé vezető oldalon Hatvan térségében a 48+100–50+400 kilométerszelvények között nagy felületű burkolatjavítási munkát végeznek a Magyar Közút munkatársai, ezért április 10. hétfőtől április 12. szerdáig 7 és 18 óra között a belső sávot lezárják, továbbá 60 km/h-s sebességkorlátozást is bevezetnek.

Az autópálya Budapest felé vezető oldalán Gyöngyöshalász térségében a 78+195 kilométerszelvényben tengelysúly- és kapcsolódó ellenőrzéseket támogató rendszer építését végzik, ezért április 10. 7 órától április 12. 18 óráig az autópálya forgalma egy forgalmi sávra szűkül, ugyancsak 60 km/h-s sebességkorlátozás mellett.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.