Keleti Marcell a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) élelmiszeripari igazgatója nyilatkozatában kifejtette: Magyarországon a grillezés egyre népszerűbb, a gyártók ehhez igazodva igyekeznek a tudatosabb fogyasztói igényeknek megfelelő, egészségtudatosságot tükröző feldolgozott termékekkel megjelenni a piacon.
Az igazgató felhívta a figyelmet: magas hőmérsékletnél érdemes figyelni arra, hogy a rácsra akkor tegyék rá a grillezendő terméket, ha a parázs már fehér, ilyenkor a füst nem nyomja el a fűszerezést, és egészségesebb az étel. A grillezésnél a sertés- és baromfihúsok mellett egyre inkább használnak marhahúst is, sajtot, halat is – tette hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.