BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Két HÉV is rövidebb útvonalon jár a hétvégén

Rövidített útvonalon jár a H8-as és a H9-es HÉV 2017. szeptember 30-án és október 1-jén – tájékoztat a Budapesti Közlekedési Központ.

2017. szeptember 30-án és október 1-jén, szombaton és vasárnap a H8-as HÉV Cinkota és Gödöllő, a H9-es HÉV pedig Cinkota és Csömör között rövidített útvonalon közlekedik karbantartási munkálatok miatt. A HÉV-szerelvények pótlására az Örs vezér tere M+H és Cinkota H végállomás között H8-as jelzéssel pótlóbusz-járat közlekedik, a HÉV követési időközének megfelelően.

Forrás: MW

A Cinkotáról 4:16-kor és 5:44-kor induló, és a Cinkotára 23:58-kor és 0:09-kor érkező vonatokhoz nem csatlakozik közvetlen pótlóbusz. A 44-es és a 144-es autóbusz Örs vezér tere M+H, a 175-ös autóbusz Cinkota H végállomási rendje módosul a HÉV-pótló autóbuszok végállomása miatt. Valamennyi pótlóbuszon szállítható kerékpár – írja a BKK.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.