BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hétvégén pótlóbusz jár a H7-es HÉV helyett

A H7-es HÉV helyett 2018. április 14-én és 15-én (szombaton és vasárnap) pótlóbuszok közlekednek a teljes vonalon karbantartási munkálatok miatt. Valamennyi pótlóbuszon a kerékpár szállítása megengedett – tájékoztat a Budapesti Közlekedési Központ (BKK)

Kora reggel és késő este a csatlakozások biztosítása érdekében a 38-as, a 138-as és a 238-as autóbusz egyes indulásai módosulnak, amelyek pontos menetrendjéről a BKK honlapján részletesen lehet tájékozódni.

A H7-es pótlóbusz Csepel H felé a Boráros tér H–Soroksári út–Kvassay Jenő út–Kvassay híd–Weiss Manfréd út–Kossuth Lajos utca–Béla utca–II. Rákóczi Ferenc út–Csepel H útvonalon halad.

Forrás: MW

A H7-es pótlóbusz a Boráros tér H felé a Csepel H–II. Rákóczi Ferenc út–Szent Imre tér–Vermes Miklós utca–Kossuth Lajos utca–Weiss Manfréd út–Kvassay híd–Kvassay Jenő út–Soroksári út–Boráros tér H útvonalon közlekedik.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.