2021-ben már az Európában gyártott kekszeinek 91 százalékához használt fenntartható búzatermesztési programja keretében előállított alapanyagot. Idén év végére az összes Magyarországon gyártott keksz esetében ez lesz a bevett gyakorlat.
A programban – amelyben a gazdálkodóknak minimalizálniuk kell a környezeti terhelést, tehát mérsékelni a növényvédő szerek és a műtrágya használatát, megőrizni a vizek és a talaj természetes állapotát – mára több mint 1500 gazda és 18 malom vesz részt Belgiumban, Csehországban, Franciaországban, Magyarországon, Lengyelországban, Olaszországban és Spanyolországban. Itthon 2019-ben vetettek először Harmony-búzát, amelyet 2020 júliusában takarítottak be.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.