BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Árvíz: még egy nagy mobilszolgáltató bejelentette az ingyenes internetet

A Yettel után újabb magyarországi mobilszolgáltató teszi ingyenessé a mobilinternetet. A Vodafone szintén az árvíz miatt döntött így.

A 4iG csoport leányvállalata, a Vodafone Magyarország az árvízhelyzetre való tekintettel díjmentesen elérhető 5G-mobilinternettel támogatja a lakossági havidíjas mobil-előfizetőit – jelentette be csütörtökön a társaság.

vodafone
Árvíz: még egy nagy mobilszolgáltató jelentette be az ingyenes internetet / Fotó: Tolga Akmen

Fontos azonban, hogy az akció időkorlátos: három napra szól. Ezt a Vodafone lakossági mobil-előfizetéssel rendelkező ügyfelei 

szeptember 23. 12:00-ig tudják aktiválni az 1270-es telefonszámra küldött SOS5GB SMS-kóddal.

A díjmentes mobilnetet a Vodafone Magyarország belföldi hálózatán és EU-n belül is felhasználhatják a szolgáltató ügyfelei. 

A szolgáltató a feltöltőkártyás ügyfelei számára is igyekszik segítséget nyújtani korlátlan, díjmentes beszélgetés biztosításával. Ezek az ügyfelek ugyancsak szeptember 23. 12:00-ig szintén az 1270-es telefonszámra küldött SOSHIVAS SMS-kóddal tudják aktiválni a díjmentes hívás lehetőségét magyar normál díjas számokra.

Az SMS-kód elküldését követően a díjmentes korlátlan beszélgetés vagy a keretbe foglalt 5 GB mobilinternet automatikusan aktiválódik az ügyfelek számára, további teendőjük nincs. A 4iG kiemelte, hogy a fogyasztók mindkét lehetőséget újra aktiválhatják három nap leteltével, ha erre szeptember 23. 12:00 órát megelőzően kerül sor.

A Vodafone ezzel a második magyarországi szolgáltató a Yettel után, amely meghirdette az ingyenes mobilinternetet az árvízre való tekintettel. A 4iG egyébként is mozgalmas napokat él: kedden a csoporthoz tartozó Vodafone Magyarország Zrt. részvényesei döntöttek a részvénytársaság kiválás útján megvalósuló szétválásáról. Erről részletesebben ebben a cikkben írtunk.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.