BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Johnny Depp Budapesten vacsorázott volna, de nem kapott asztalt

A színész olyan éttermet nézett ki magának, ahol épp telt ház volt. Johnny Depp Budapesten forgat a napokban.

Egyre népszerűbb a magyar főváros a külföldi hírességek körében. Az elmúlt napokban Adrien Brody ünnepelte ötvenedik születésnapját a Rosenstein étteremben, Benedict Cumberbatch pedig a Magyar Nemzeti Balett Don Quijote című előadását tekintette meg a helyszínen.

HELSINKI, FINLAND - JUNE 19: Johnny Depp performs on stage with Jeff Beck during the Helsinki Blues Festival at Kaisaniemen Puisto on June 19, 2022 in Helsinki, Finland.
Johnny Depp (illusztráció)
Fotó: Venla Shalin/Redferns/Getty Images

Az elmúlt hónapokban az exfeleségével, a színész Amber Hearddel való pereskedés miatt címlapokra kerülő Johnny Depp azonban nem volt ennyire szerencsés Budapesten, bár szeretett volna étteremben vacsorázni, ez nem sikerült neki – írta meg az Igényesférfi.hu.

A színész az Arquitecto Pitpit tapasbárban evett volna, azonban a nyolcadik kerületi spanyol étteremben nem kapott asztalt. Ennek azonban nem az volt az oka, hogy bárban nem szimpatizálnak vele, hanem az, hogy az étteremben épp egy esküvőt tartottak, és nem volt szabad asztal, ahová leültethették volna.

Az étterem személyzete egy közös fotót is készített a színésszel, ami felkerült Instagram-oldalukra. Bár az írták, hogy a céges policy szerint nem fotózkodnak a náluk fogyasztó hírességekkel, de mivel Deppnek erre nem volt lehetősége, így ő nem minőségült fogyasztó vendégnek.

A Pitpit bejegyzése szerint Cumberbatch is vacsorázott náluk budapesti tartózkodása alatt.

Hogy Depp további programja hogy alakult, arról nincs információ, azonban van rá esély, hogy talált olyan éttermet a fővárosban, ahol meg tudott vacsorázni.

Itt vannak az első képek Johnny Depp történelmi filmjéből

Az Oscar-díjra jelölt színész 2018 óta nem szerepelt mozifilmben, most XV. Lajosként tér vissza.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.