BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kevin Costner fellélegezhet: a bíró csak 22 millió forint gyerektartás fizetésére kötelezte

Kevin Costner volt felesége kevesellte a nagyjából 45 millió forintnyi gyerektartartást, amit a színész-rendező a három gyerekük után fizetett neki. Christine Baumgartner az összeget 129 ezer dollárról körülbelül a duplájára akarta emeltetni a bírósággal. Végül a bíró úgy látta, hogy az eddigi összeg is több volt a kelleténél, ezért 63 ezer dollárt ítélt meg gyerektartás címén.

A bíróság döntött Kevin Costner és volt felesége, Christine Baumgartner gyerektartás körüli jogvitájában. 

Az amerikai színész-rendezőnek havi 63 ezer dollárt (átszámolva körülbelül 22,5 millió forint) kell átutalnia, ez pedig hatalmas megkönnyebbülés lehet neki, mivel ez az összeg kevesebb mint a fele annak, amit eddig fizetett a három közös gyerekük után.

Clive Davis' pre-Grammy party - Arrivals
Kevin Costner. Fotó: AFP

A bírósági döntés előtt Costner havi 129 ezer dollárt fizetett Baumgartnernek. 

A bírósági tárgyalásra azért volt szükség, mivel az exfeleség elégedetlen volt az összeggel, és 248 ezer dollárt követelt

írta meg a TMZ.

Costner elmondta, hogy nagyon szomorú, amiért a dolgok így alakultak. Kifejtette, hogy már a házasságuk előtt azon aggódott, hogy nehogy úgy váljanak el, hogy már gyerekeik vannak. Costnernek ekkor már volt egy válása és gyerekei egy másik nőtől. Végül három gyerek után ismét elváltak az újai a feleségével, akinek mostantól jóval kevesebb pénzt kell fizetnie, mint eddig.

A stúdiókat is megmentik a szuperhősök – ezek a legtöbb bevételt hozó franchise-ok

Tarolnak a képregényfilmek, a stúdiók gyorsan tanultak, és olyan tematikus mozikat kezdtek csinálni, amelyek önállóan is megállják a helyüket.

A színész a 129 ezer dollárról elmondta, hogy már kezdettől túl soknak gondolta az összeget, mert szerinte Christine havi 51 ezer dollárból is fel tudta volna nevelni a gyerekeket. Ennek ellenére úgy volt vele, hogy megengedheti magának a nagyjából 45 millió forintot havonta, így gond nélkül átutalta az exfelesége számlájára.

A bíró végül Costnernek adott igazat, és megfelezte az eddigi gyerektartás összegét. A színész egyébként elmondta, hogy természetesen halálával mindent a gyermekei örökölnek, így soha nem kell majd nélkülözniük. Azt is kijelentette, hogy a korábbi vádaskodásokkal ellentétben nincs rejtett vagyona, ami miatt magasabb összeget kellene fizetnie az exfeleségének.

Nem rejtegetek semmit a volt feleségeim elől

– jelentette ki Kevin Costner.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.