BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Belgrád, 2023. szeptember 7.Magyar gólöröm a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező G csoportjában játszott Szerbia - Magyarország mérkőzésen a belgrádi Rajko Mitic Stadionban 2023. szeptember 7-én.MTI/Czeglédi ZsoltBelgrád, 2023. szeptember 7.
Magyar gólöröm a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező G csoportjában játszott Szerbia - Magyarország mérkőzésen a belgrádi Rajko Mitic Stadionban 2023. szeptember 7-én.
MTI/Czeglédi Zsolt

Magyar–szerb: a fogadók is kiemelten érdeklődnek a budapesti meccs iránt

Néhány nappal az Európa-bajnoki-selejtező előtt már a hét egyik legfogadottabb eseménye a Puskás Arénában rendezendő csoportrangadó. A fogadási tendenciákról kérdeztük a két legnagyobb hazai fogadóirodát, a Szerencsejáték Zrt.-t és a Vegas.hu-t. De nem csak a bukik taroltak a múlt héten, volt olyan játékos, aki több tízmilliót nyert nyert néhány ezer forintból.

A játékosok között a Tippmixen és Tippmixprón elérhető hazai bajnokságok, Szoboszlai Dominik a Liverpool együttesében vagy éppen a nemzeti tizenegy a legnépszerűbb – válaszolta a Világgazdaság megkeresésére a Szerencsejáték Zrt.

Belgrád, 2023. szeptember 7.Magyar gólöröm a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező G csoportjában játszott Szerbia - Magyarország mérkőzésen a belgrádi Rajko Mitic Stadionban 2023. szeptember 7-én.MTI/Czeglédi ZsoltBelgrád, 2023. szeptember 7.
Magyar gólöröm a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező G csoportjában játszott Szerbia - Magyarország mérkőzésen a belgrádi Rajko Mitic Stadionban 2023. szeptember 7-én.
MTI/Czeglédi Zsolt
A Szoboszlai Dominik vezette magyar labdarúgó-válogatott telt ház előtt lép pályára.
Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI

Mint írták,

Marco Rossi csapata az elmúlt években rendkívül sok örömet szerzett a hazai szurkolóknak, így a jelenleg zajló Eb-selejtezőkön a Magyarország–Szerbia csoportmérkőzést is kiemelt érdeklődés övezi fogadóik részéről,

néhány nappal a találkozó előtt ez a hét egyik legfogadottabb eseménye.

Megkerestük a Vegas.hu online fogadóirodát is, és azt a választ kaptuk, hogy szeptemberben a Szerbia–Magyarország mérkőzés a tizedik legfogadottabb esemény volt a kínálatukban,

a válogatott mérkőzések közül pedig ez volt a legnépszerűbb.

Fogadóik ráéreztek a magyar győzelemre, összességében a beérkezett tétek dupláját fizették ki nyereményként. A múlt hónapban az UEFA Európa-bajnoki-selejtező versenysorozat volt a második legpopulárisabb, népszerűsége vetekedett az angol Premier League, a spanyol La Liga és az olasz Serie A bajnokságokkal. Az online platformon „a tipikus fogadás” az élő, egyes kötésben megtett fogadás volt a Spanyol La Liga labdarúgó mérkőzésre.

20231011 Budapest A Magyar Posta Zrt. hosszú távú célja az, hogy szolgáltatásai az ország minden pontján elérhetők legyenek – jelentette be a Magyar Posta Zrt. elnök-vezérigazgatója, Balczó Barnabás abból az alkalomból, hogy a társaság átadta az ötszázadik MPL-csomagautomatáját a fővárosi Etele Plaza épületében. Fotó: Vémi Zoltán  VZ  Világgazdaság  VG A képen: szerencsejáték  szelvény  szelvények 20231011 Budapest 
A Magyar Posta Zrt. hosszú távú célja az, hogy szolgáltatásai az ország minden pontján elérhetők legyenek – jelentette be a Magyar Posta Zrt. elnök-vezérigazgatója, Balczó Barnabás abból az alkalomból, hogy a társaság átadta az ötszázadik MPL-csomagautomatáját a fővárosi Etele Plaza épületében. 
Fotó: Vémi Zoltán  VZ  Világgazdaság  VG A képen: szerencsejáték  szelvény  szelvények
A lottózókban a héten az emberek nagy része a válogatott mérkőzésért állt sorba.
Fotó: Vémi Zoltán / Világgazdaság

A Szerencsejáték Zrt.-nél a belgrádi találkozó az adott időszak legnépszerűbb eseménye volt fogadóik körében, illetve a legtöbb kifizetett nyeremény is ehhez a találkozóhoz köthető a 36. hét második felében. 

A Szerbia–Magyarország mérkőzés kapcsán az 1X2-re érkezett tippek 45 százaléka lett helyes – 3,65-os oddsért, és akadtak olyan Tippmix-, illetve Tippmixpro-játékosok is, akik 100-as szorzónak örülhettek a „Pontos eredmény – 1. félidő/Végeredmény” fogadási sorra tett helyes tippjükkel („Magyarország 2-1/Magyarország 2-1”).

Több ezer gyerek látta, ahogy a magyar válogatott legyőzte Szerbiát

Már az első félidőben kialakult a végeredmény a belgrádi Európa-bajnoki selejtezőn: Magyarország 2-1-re nyert idegenben a magasabban jegyzett, értékesebb, nemzetközi szinten pedig tapasztaltabb labdarúgókkal rendelkező szerb válogatott ellen, és nagy lépést tett a 2024-es Eb-részvétel felé.

 

Hatalmasakat kaszáltak a játékosok

Egy Tippmixpro-játékos a 35. héten 10 forintos alaptétekkel (összesen 1710 forintos téttel), 17/19-es kombináció típusú fogadással 24 205 346 forintot nyert úgy, hogy volt egy hibás tippje. Ráadásul ezt a fogadást egymás után háromszor is feladta, így összességében 5130 forint tétre (3 × 1710 forint) nyert 72 616 038 forintot (3 × 24 205 346 forint).

Fogadójuk ezzel a kombinációval 14 155,17-szoros visszafizetést ért el. A kombinációnak az egy hibás tipp ellenére 18 darab nyertes, 17-es kötésű fogadási sora maradt. Az egyes fogadási soroknál az eredő odds a 100 158,55–191 607,66 közötti tartományba esett.

vegas.hu
Az online sportfogadónál is a magyarok az esélyesebbek.
Fotó: Vegas.hu

A Vegas.hu-nál a legmagasabb nyereményt egy 10-es kötésű fogadással érte el egy fogadójuk. Angol, spanyol és olasz bajnoki mérkőzésekre tippelt, 6500 forintos tétre 1 982 370 forintot nyert.

A nyertes fogadások közül a legmagasabb kötésszámú 18-as volt, egy fogadó cseh, horvát, angol, skót, német, szlovák, török, norvég, francia, bosnyák, görög, belga és portugál bajnoki mérkőzésekre fogadott, fogadáskészítő funkciót is használva, és 9000 forintos tét mellett 840 600 forintos nyereményt ért el.

Egyre népszerűbb az élő fogadás

„A digitális portfóliónk bővülésével összhangban folyamatosan keressük és fejlesztjük azokat a megoldásokat, amelyek a zavartalan, biztonságos és legális online sportfogadást támogatják, így például szolgáltatásaink a hivatalos áruházakból letölthető applikációkon keresztül is elérhetők” – mondta Koppány Gergely, a Vegas.hu sportfogadás üzletágának igazgatója. Havonta több mint 100 ezer sporteseményt kínálnak élő fogadásra.

 

 

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.