BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
null

Számos híresség búcsúzott el az elhunyt Matthew Perrytől, de a Jóbarátok sztárjai még nem szólaltak meg

A Jóbarátok című sorozat kasszasiker volt mindegyik főszereplő életében, és a tíz évad alatt mély kapcsolat alakult ki a szereplők között. A sztárok azonban Matthew Perry halálát követően még nem szólaltak meg.

Korábban a Világgazdaság megírta, hogy egykori kollégák és sztárok tisztelegtek Matthew Perry emléke előtt, többen is dolgoztak a filmsztárral, sőt a Jóbarátok című sorozat egykori szereplői is meggyászolták a színészt. Sajtóinformációk szerint 

Matthew Perryre Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban találták rá szombaton. Az eddigi információk alapján nem találtak idegenkezűségre utaló nyomot. 

Courteney Cox, David Schwimmer, Jennifer Aniston, Matthew Perry és Matt LeBlanc.
Fotó: AFP

Matthew Perry leginkább először az NBC csatornán futó Jóbarátok című szituációs komédiából volt ismert világszerte, a népszerű sorozatban Chandler Binget alakította.

Az 54 éves filmsztár halála megrázta az egész világot, elsők között szólalt meg, például Paget Brewster, aki Chandler barátnőjét, Kathyt alakította a Jóbarátok negyedik évadában. Morgan Fairchild, aki Chandler anyját, Nora Binget alakította, úgy nyilatkozott, hogy „fáj a szíve fia korai halála miatt”. 

A Jóbarátok főszereplői közül azonban senki sem szólalt még meg nyilvánosan Matthew Perry haláláról.

A sorozat kasszasiker volt mindegyik főszereplő (Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Jennifer Aniston és Courteney Cox) életében. Tíz évadot élt meg 1994 és 2004 között, s a főszereplői annyira népszerűek voltak, hogy epizódonként egymillió dollárt kértek a kilencedik és a tizedik évadban. 

A Jóbarátok a kilencvenes évek legnépszerűbb tévésorozata volt, az utolsó adást az Egyesült Államokban 52,5 millió néző látta. 

A szereplőgárda népszerűsége annyira nem kopott meg, hogy felkérték őket, jöjjenek össze egy különleges alkalomra a Jóbarátok: Újra együtt című különkiadásra, ezzel nagyban segítve az HBO Max streamingszolgáltató 2021-es elindulását. 

Ezért fejenként több mint kétmillió dollárt kapott a hat filmsztár.

 

Matthew Perry öt nappal halála előtt osztott meg egy hátborzongató fotót az Instagramon

Matthew Perry egy hátborzongató fotót osztott meg magáról az Instagramon, amint egy végtelenített medencében pihen, mindössze öt nappal azelőtt, hogy a hírek szerint az otthonában fulladás következtében meghalt.

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.