BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
AZAHRIAH

Szulák Andrea és Varnus Xavér is halálra dicséri Azahriah-t

Varnus Xavér posztolt Azahriah-ról, s a bejegyzés alatt több híresség is megszólalt, többek között Szulák Andrea dicsérőleg és Szenes Andrea is, aki kicsit fanyalgott.

Varnus Xavér közösségi oldalán osztotta meg gondolatai Azariah-ról. Írása szerint eddig csak érintőlegesen bukkant fel számára e név újságok és weboldalak lapjain. „Magunk között szólva: azt sem tudtam, hogy ez a fiú egyáltalán magyar” – írta. Miután azonban egy ismerőse felhívta rá a figyelmét, hogy ez a fiatalember néhány óra alatt nyolcvanezer jegyet adott el, rászánta magát, és sok évre visszamenőleg megnézte vlogjait, klipjeit. Ennek alapján jelentette ki, hogy büszke „erre a magyar srácra, Azahriah-ra”. 

AZAHRIAH
Fotó: Vasvári Tamás / MTI

Szenes Andrea a bejegyzésre reagálva megkérdezte, hogy a művész úr akkor is meg tudná fogalmazni, mi fogta meg benne, ha nem tudná mennyi jegyet adott el? Ez azért volt érdekes kérdés, mert Xavér részletesen leírja posztjában, hogy miért tartja kiemelkedőnek a zenész munkásságát. Így például azt írta, hogy:

„Amióta csak az emberi nem a Földön él, gondolatok, érzelmek és félelmek járják át létezését. A többség némán tűri és éli túl e világi sorsát. Ám mindég akadnak közöttük olyanok, akik a kortársak számára szabatosan ki is tudják fejezni vagy egyéb művészi formában meg tudják fogalmazni ezeket az érzéseket és hangulatokat. Helyettünk szenvednek, boldogok, szorongóak és önfeledtek a színpadon vagy művészetükben. S a legszerencsésebbek pedig mindezt – többnyire ösztönösen – úgy időzítik, mikor is saját sorsuk és érzéseik titokzatos szinkronba kerülnek a kortárs nemzedék általános sorsával.”

Ilyen embernek minősítette Azahriah-t is. A témához később csatlakozott Szulák Andrea is, aki egyértelműsítette, miért tekinthető kiemelkedőnek, amit a fiatal zenész az asztalra tesz. Mint írta,

elsősorban az fogott meg, hogy gondolkodik. Szövegen és zenén egyaránt. A világon és a jelen valóságon. Ez mostanában nem annyira magától értetődő, vagy nem elég természetes a könnyűzenében. Minden mesterségesen kimódolt és közhelyes. Ez a gyerek őszinte, korszerű és tehetséges! Nem egy mások által kreált „termék”. Remélem, megmarad Azahriah-nak!

Elképesztő: menedzsere nem tartotta valószínűnek, Azahriah mégis három koncertet ad a Puskás Arénában

A 21 éves Azahriah teljesítményéhez hasonlót eddig csak a Coldplay volt képes produkálni. A fiatal magyar sztár harmadik koncertje után százmilliókkal lehet majd gazdagabb.

 

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.