BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hivatalos: Kanye West tényleg Moszkvában van – videó

Kanye West Moszkvába repült, és üzenetet küldött az orosz közösségi médiában.

Korábban a Világgazdaság beszámolt róla, hogy az orosz média szerint Moszkvába utazott Kanye West. A hírt Yana Rudkovskaya producer jelentette be Telegram-csatornáján, ahol azt is elárulta, hogy az előadó a főváros szívében található szállást kapott.

Exclusif - Kanye West et sa femme Bianca Censori à la sortie du restaurant Ferdi à Paris
Fotó: Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau / Bestimage

A The Sun cikke szerint magángéppel utazott  a zenész Moszkvába, az ismert rapper-divattervezőt maga is megerősítette oroszországi tartózkodását a VK nevű orosz közösségi oldalán egy rövid üzenetben:

Helló Moszkva

 – írta a rapper.

A cikk emlékeztet, hogy Kanye látogatásának oka a helyi jelentések szerint Gosa Rubcsinszkij orosz tervező 40. születésnapjának megünneplése lehet. A felvételek szerint a rapper egy ötcsillagos 

szállodába érkezett meg, közel a Kremlhez. Később arról is beszámoltak, hogy 

a Four Seasons Hotel Moscow egy éjszakára 4, 7 millió forint értékű elnöki lakosztályában szállt meg, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a Szent Bazil-katedrálisra

.

Az egyik legfelkapottabb amerikai rapper az elmúlt időszakban folyamatosan a botrányaival hívta fel magára a figyelmet. 

A Ye néven is ismert előadóval az Adidas 2022-ben a botrányos kijelentések után szakította meg együttműködését, mondván, azok sértik a vállalat sokszínűségen. Pár hét leforgása alatt Kanye West szinte minden üzleti kapcsolatát tönkretette a botrányt keltő kijelentéseivel. Az Adidas vezérigazgatója, Bjorn Gulden tavaly védelmébe vette Kanye Westet, mondván, hogy az ellentmondásos rapper nem gondolta komolyan antiszemita kijelentéseit. Az Adidas ezeket korábban elfogadhatatlannak, gyűlölködőnek és veszélyesnek nevezte.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.