BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Még pár napig élvezhetjük az életmentő lehűlést

Kedden felfrissül a levegő, délután a legtöbb helyen 30 fok alatt marad a hőmérséklet. A lehűlés a hét közepén is velünk marad.

Kedden északnyugat felől egyre több napsütésre számíthatunk, de keleten még gyakran lesz gomolyfelhős az ég, itt zápor, zivatar is kialakul. Többfelé lesz erős az északnyugati szél – írta meg a Köpönyeg. Felfrissül a levegő: délután a legtöbb helyen 30 fok alatt marad a hőmérséklet.

Spring in Baden-Württemberg

lehűlés
A lehűlés a hét közepén is velünk marad / Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Szerdán a többórás napsütést gomoly- és fátyolfelhők zavarják, de zápor, zivatar csak elszórtan fordulhat elő a délutáni órákban. Az északnyugati szél többfelé lesz élénk. Mérsékelten meleg időnk lesz 25 fok körüli maximumokkal.

Csütörtökön napos, gomolyfelhős időre számíthatunk. Csak néhol alakulhat ki zápor, zivatar. Az északnyugati szél megerősödik. 25-26 fok várható.

Pénteken a sok napsütést kevés gomolyfelhő zavarja, melyekből sehol sem fordul elő csapadék. Mérséklődik a légmozgás, és erősödik a nappali felmelegedés: délután már 26-32 fok lesz.

Szombaton csak fátyolfelhők zavarják a ragyogó júliusi napsütést. Nem lesz eső. Visszatér az országos kánikula: délután már 30-33 fok valószínű.

Vasárnap túlnyomóan napos időre van kilátás, csapadékra kicsi az esély. Az északnyugati szél néha megélénkül. Marad a 30 fok körüli strandidő.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.