BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Átadták a Libertyt, Budapest új szálloda- és irodaépületét

A Wing átadta legújabb projektjének második ütemét. A Liberty iroda- és szállodakomplexum a Könyves Kálmán körút–Albert Flórián út kereszteződésénél található. Az ünnepségen egy kortárs alkotást is felavattak.

Rendhagyó esemény keretein belül ünnepelt a Wing: a Liberty, az ország egyik legmodernebb és ESG-konform vegyesfunkciós komplexuma a záró állomásához érkezett. Átadták a projekt második ütemét, amely összesen 20 ezer négyzetméternyi irodaterületet foglal magába. A rendezvényen felavatták a Telekom Campus és a Liberty épülete között elhelyezkedő kortárs alkotás, a Wing Lemniszkáta térplasztikát.

wing
Liberty
Ünnepélyes keretek között adták át a Liberty második ütemét / Fotó: Wing

Budapest IX. kerületében, a Könyves Kálmán körút–Albert Flórián út kereszteződésénél található a Wing iroda- és szállodafunkciókat kínáló mixed-use fejlesztése, a Liberty. A projekt második, egyben záró ütemét, a komplexum északi szárnyát ünnepélyes esemény keretein belül adták át. 

A Liberty komplexum ESG konform, minőségi és fenntartható környezetet kínál 

– olvasható a Wing sajtóközleményében. Dinamikus megjelenésű, BREEAM Excellent minősítést célzó, energiahatékony, és 100 százalékban zöldárammal üzemel és közel nulla energiaigényű. Az átadóval egy olyan projekt készült el immár teljes egészében, ahol a bérlők számára a szolgáltatások köre szerteágazó. Az épület majdnem 80 százalékban már bérlőre talált, azonban még mindig van néhány elérhető irodaterület, amelyekre várják az érdeklődőket.

 

A Liberty ünnepélyes átadásának részeként felavatták a Wing által megrendelt, a Liberty és a szomszédos Telekom Campus közé elhelyezett, Szalay Péter által tervezett Wing Lemniszkáta térplasztikát, egy 8 méter széles és 4 méter magas rozsdamentes acélból készült alkotást, amely kapuszerűen ível át a járókelők által használt téren.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.