BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Zalai édesanya nyerte a XIXO nyereményjátékának tízmilliós fődíját

Egy Zala vármegyében élő kétgyermekes édesanya nyerte a XIXO labdarúgó-Eb-hez kapcsolódó nyereményjátékának tízmillió forintos fődíját.

A labdarúgó-Európa-bajnokság ideje alatt zajló Szurkolj és nyerj a XIXO-val elnevezésű promóció szerencsés résztvevői többek közt Samsung tévét, Xiaomi rollert vagy PlayStation 5-öt is nyerhettek egy üdítőt vásárolva, ha feltöltötték a nyitófülön található kódot a kampány weboldalára.

N. Andrea, a kétgyermekes zalai családanya (jobbra) tízmillió forintot nyert a XIXO játékán / Forrás: XIXO

A tízmillió forintos fődíjat egy kétgyermekes, Zala vármegyében élő édesanya, N. Andrea nyerte, a gyárlátogatással egybekötött díjátadóra Szikszón került sor.

Amikor meghallottuk, hogy mi nyertünk, nagy sikítás volt, és persze nagy-nagy öröm. Mondtuk, hogy nem is hisszük el, hogy ezek mi lehetünk. Nagyon meg fogja változtatni az életünket, jobb és könnyebb lesz az életünk

idézte a Tények a boldog nyertes szavait.

Andrea hozzátette, az összeget gyermekei továbbtanulására, illetve hiteltörlesztésre szeretné fordítani.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.