BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ki volt évtizedekkel korábban Donald Trump? Bemutatták az életéről szóló film első előzetesét

Az első Kamala Harris–Donald Trump-vita napján mutatták be a The Apprentice – A Trump-sztori című film előzetesét. Nem sokára a magyar mozikban is bemutatják a filmet.

Megjelent a Donald Trump életéről szóló életrajzi film első előzetese. A The Apprentice című filmben Sebastian Stan alakítja Trumpot. A film bemutatja a míg csak üzletemberként tevékenykedő későbbi elnököt, és azt az időszakot, amikor is közeli kapcsolatot ápolt az egykori befolyásos jobboldali ügyvéddel, Roy Cohntal – írja a Varity.

THE APPRENTICE (2024)
Donald Trump
Hamarosan a magyar mozikban is látható les a Donald Trump életéről szóló film / Fotó: Collection ChristopheL via AFP

Az 1970-es évek Amerikájában játszódó film Trump és Cohn kapcsolatáról szól, a hírhedt ügyvéd Joseph McCarthy szenátor főtanácsadója volt. Cohn az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumának ügyészeként került a rivaldafénybe a Julius és Ethel Rosenberg elleni kémkedési perben. 

„Támadj, támadj, támadj! 

Ne ismerj el semmit, tagadj mindent, bármi is történik, győzelmet követelsz, és soha nem ismered be a vereséget. Hajlandónak kell lenned bármit megtenni bárkivel, hogy győzz” – hallható Roy Cohn tanácsa Donald Trumpnak az előzetesben.

 

A filmet Ali Abbasi rendezte, a forgatókönyvet Gabriel Sherman írta, aki korábban a Fox Newsról szóló A legharsányabb hang című sorozat alapját képező könyvet is megírta, továbbá Maria Bakalova alakítja Trump korábbi feleségét, Ivana Trumpot, Martin Donovan pedig a volt elnök apját, Fred Trump ingatlanmágnást formázza meg.  

 

A filmet májusban mutatták be a Cannes-i Filmfesztiválon. A The Apprentice premierje október 11-én lesz a mozikban. Az életrajzi filmet a magyar mozikban A Trump-sztori alcímmel várhatóan október 24-én mutatják majd be.

Orbán Viktort idézte Trump a Harris elleni tévévita derekán

Másképp alakult Donald Trump elnökjelölti vitája Kamala Harris, mint korábban Joe Biden ellen, kézfogással kezdődött, de kemény adok-kapokkal folytatódott. Trump a vita csúcsán, amikor külpolitikai témákra fordult a szó, váratlanul Orbán Viktor magyar miniszterelnököt hozta elő példaként.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.