BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Csökkentse cége költségét EU-s támogatással!

Olyan rendszer nélkül, amellyel pontosan követni tudja dolgozói hatékonyságát és vevői megelégedettségét, ellenőrizni és tervezni tudja pénzügyeit, áttekinteni cége folyamatait, Önnek nap, mint nap kára keletkezik. Ez nagyobb veszteséget okozhat Önnek, mint a magas adók, konkurensei és nem fizető ügyfelei együttvéve!

Tegyen egy próbát, csak Önmagának:

Meg tudja mondani 5 percen belül, hogy mennyi profitja volt az elmúlt fél évben a legrosszabbul fogyó termékcsoportján?

Érdekli egy olyan rendszer, amiből ezt is 2 perc alatt megtudhatja? Sőt, ezen kívül:

• figyelmeztetést kap, ha elfelejtett egy potenciális ügyfelet felhívni?
• a számláit hivatalosan elküldheti e-mail-en ügyfeleinek?
• telefonhívásai automatikusan ügyfélhez rendelődnek és a beszélgetési idő is regisztrálódik?
• csak azokat a funkciókat tartalmazza, amiket valóban használ?

Nagyon sok mély, szakmai információt lehetne sorolni a vállalatirányítási rendszer megoldások (más néven ERP - Enterprise Resource Planning) működéséről. Ehelyett néhány gyakorlati példát mutatunk a Pannon Szoftver által fejlesztett rendszer előnyeiről. Az eddigi tapasztalatok alapján a következőre számíthat:

 Ha kereskedik: 5 – 20 % raktárkészlet csökkenés
(volt olyan partner, ahol az éves megtakarítást visszaosztva kiderült, hogy 1 nap alatt megtérült a teljes rendszer ára…)

• Ha van raktára: 10 – 50 % leltározási idő megtakarítás
(ha fontos, hogy az eddiginél többször és gyorsabban tudja felmérni, hogy miből mennyi áll rendelkezésre)

• Ha gyárt: megtakarítás automatizált gyártástervezéssel
(a rendszer figyeli a gyártási megrendeléseket, a szükséges gyártási idővel kalkulálva kapacitást biztosít hozzá, és megrendeli a beszállítótól a szükséges alapanyagokat, így mindig pontosan tud szállítani)

• Ha elad: gyorsabb és ellenőrizhető megrendelési folyamat
(a vonalkódos mobil-technológiával a megrendelések, adatok még sok értékesítő / bolthálózat / telephely esetén is azonnal bekerülnek a központi rendszerbe, így gyorsul a teljesítés)
 
• Ha szolgáltat: automatizálható munkafolyamatok és projektkezelés
(a vezetők egy kattintással látják melyik ügy hol tart, a rendszer figyelmeztet a határidőkre, a projektek percre pontosan elszámoltathatók)

Cégre szabhatóság

Akkor is jó hírünk van, ha a fenti kiragadott példák nem illenek az Ön cégére, hiszen az ERP rendszernek lényege a személyre/cégre szabhatóság. Ezt a referenciák sora is mutatja: Hajdú-COOP Rt., Borsodi Sörgyár Rt., Magyar Nemzeti Múzeum, Borsod Volán Rt., Bátor-COOP Holding, Scintilla Kft., Organo-Pet Kft., stb., ahol vagy ERP rendszer, vagy egyedi fejlesztésű megoldásunk működik.

Finanszírozás

A felelősségteljes döntéshozókban ezen a ponton óhatatlanul felmerül, hogy jelen gazdasági helyzetben a cég megengedheti-e magának egy ilyen rendszer bevezetését? A kérdés megfordítható: ebben a gazdasági környezetben megengedheti-e magának egy cég, hogy ne alkalmazzon versenyelőnyt biztosító eszközöket?

Ráadásul várhatóan 2010. május közepéig nyitott egy olyan pályázati lehetőség, ahol – főleg a vidéki vagy vidéki telephellyel rendelkező cégek számára – rendkívül kedvező finanszírozási arányban lehet az ERP rendszerek bevezetésére forrást találni.

A cég eddigi ügyfelei között nagyon sokan éltek ezzel a lehetőséggel, hiszen bejáratott pályázatíró partnerével együtt a Pannon Szoftver vállalja, hogy

• A pályázatot az összes szükséges dokumentációval együtt megíratja
• A pályázatírást saját maga finanszírozza

Így Ön a lehető legkedvezőbb feltételekkel jut valódi versenyelőnyt és többletértéket teremtő eszközhöz.

Garancia

Ezen a ponton talán felmerült Önben a gondolat: „Ha egy cég ennyi mindent vállal, akkor biztos, hogy valami bóvlit akarnak ránk sózni….”

A Pannon Szoftver 12 éve fejleszti hazai szakember gárdával saját ERP rendszerét, melyet Magyarországon, Romániában, Nagy- Britanniában, Kanadában és az USA-ban értékesít és vezet be.

A sokéves fejlesztési tapasztalat írásos garanciában is megnyilvánul:

• Visszavásárlási Garancia: Ha Ön legalább 1 hónapig használja ERP szoftverünket és nincs megelégedve vele, akkor kérésére az ERP szoftver licenszdíját kérdés nélkül visszafizetjük Önnek a telepítéstől számított 3 hónapon belül!
• Ár/Érték Garancia: Ha Ön a megvásárolt ERP termékünkkel azonos tudású, de olcsóbb ERP rendszert talál, akkor a különbözetet kifizetjük Önnek!

Egy próba többet ér száz szónál: honlapunkon a részletek megismerése mellett lehetősége van az ERP rendszer ingyenes DEMO változatának letöltésére.

Ha nincs ideje a részletekkel foglalkozni, munkatársunk telefonon vagy személyesen felkeresi, hogy bemutassa a lehetséges pályázati formákat és az Önnek legmegfelelőbb rendszer elemeket!

http://www.pannonszoftver.hu

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.