BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új vezető a Continental délkelet-európai gumiabroncs kereskedelmi üzletágának élén

Rábai Dániel a Continentalnál eltöltött 20 éves karrierje után döntött a visszavonulás mellett, a délkelet-európai abroncscsere üzletág élére 2021. július 1-jével Mirco Brodthage kerül.

Mirco Brodthage veszi át Rábai Dánieltől a Continental délkelet-európai régiós gumiabroncs kereskedelmi üzletágának vezetését 2021. július 1-jétől. A szakember korábban az osztrák piac ügyvezető igazgatója, valamint a nemzetközi kiskereskedelmi és német kiskereskedelmi üzletág igazgatója volt, ahol átfogó és alapos ismereteket szerzett a gumiabroncsok világáról.

Rábai Dániel, a Continental délkelet-európai régiós gumiabroncs kereskedelmi üzletágának leköszönő vezetője

Mirco Brodthage egyértelműen a legalkalmasabb személy arra, hogy még tovább gyarapítsa a Continental csapattal a régióban elért eredményeinket. Rendkívül alaposan felkészültünk a feladatkör átadására, és most jött el a megfelelő idő a váltásra

– mondta el Rábai Dániel, a Continental délkelet-európai régiójának vezetője, aki a Continentalnál eltöltött 20 éve után döntött a visszavonulás mellett.

Mirco Brodthage, a Continental délkelet-európai régiós gumiabroncs kereskedelmi üzletágának vezetője 2021. július 1- től

Az új pozíciójában Mirco Brodthage 11 országot (Magyarország, Szlovénia, Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Albánia, Szerbia, Koszovó, Észak-Macedónia, Románia, Bulgária) érintően veszi át a felelősséget a Continental gumiabroncs kereskedelmi üzletága felett.

A Délkelet-Európa (SEE) elnevezésű kibővített regionális szervezet csak nemrégiben jött létre Rábai Dániel regionális vezetésével, aki 2020-ban indította meg ezt az átalakulást, az általános hatékonyság további növelése érdekében, valamint azzal a céllal, hogy a régió üzleti tevékenységei még hangsúlyosabban ügyfélközpontú és partnerorientált jelleget kaphassanak. Az egyes országok kereskedelmi egységeinek fenntartása mellett az Adria régió és Magyarország szervezetei egy olyan nemzetközi csapatban egyesültek, amely megosztja egymással az összehangolt folyamatokat, kompetenciákat és hatékony kereskedelmi gyakorlatokat.

A Continental AG-ról

A Continental úttörő technológiákat és szolgáltatásokat fejleszt a fenntartható és hálózatba kapcsolt személy és áruszállítás számára. Az 1871-ben alapított technológiai vállalat biztonságos, hatékony, intelligens és elérhető megoldásokat kínál a járművek, gépek, a közlekedés és a szállítmányozás számára. A Continental együttes forgalma 2020-ban várhatóan eléri a 37,7 milliárd eurót, jelenleg a cégcsoport több mint 235 000 alkalmazottat foglalkoztat 58 országban. Vállalatunk 2021-ben ünnepli a 150 éves évfordulóját.

A Continental Magyarországon

A Continental technológiai vállalat Magyarországon egy mesterséges intelligencia és egy fejlesztőközponttal, a jövőbeli autóipari trendekhez igazodó járműdinamikai tesztpályával, hét gyárral, illetve egy regionális gumiabroncs kereskedelmi és logisztikai központtal van jelen, összesen több, mint 8000 munkatársat foglalkoztat.

A Continental folyamatosan és nagy mértékben járul hozzá a közlekedés biztonságának javításához és a globális klímavédelemhez. Mindezt teszi fékrendszerek, hajtómű- és futómű-komponensek és infotainment megoldások biztosításával, valamint a járműelektronika, gépjárműabroncsok és műszaki elasztomer-termékek fejlesztésével, gyártásával és szállításával.

Magyarországon a Continental csoport mind az öt üzleti területével jelen van. Az Önvezető Mobilitás és Biztonság (AMS), a Járműhálózat és Információ (VNI), a gumiabroncs, az ipari megoldásokat szállító ContiTech, valamint az elektromobilitást és meghajtási technológiát szállító Vitesco Technologies hazai vállalatai fejlesztési, gyártási és kereskedelmi tevékenységet folytatnak Budapesten, Debrecenben Veszprémben, Szegeden, Makón, Vácott, Nyíregyházán, valamint Budaörsön.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.