BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Teljes megújulás a hosszútávú fenntarthatóság jegyében (X)

Az Atlantis Hotelben hiszünk a család erejében, a jóízű vacsorák, az átbeszélt esték hangulatában. A kellemes szállodai légkör megteremtése mellett fontos, hogy gyermek és felnőtt egyaránt jól érezze magát.

2024-ben szállodánkat teljesen megújítjuk a fenntarthatóságot és a vendégélményt elősegítő fejlesztésekkel. Célként egy tradicionális érték megteremtését tűztük ki, ahol generációról generációra minket választanak vendégeink.

PR cikk kép
Fotó: Hotel Atlantis

Prémium szobai felújítások

Kényelem és elegancia

A szobák felújításánál fő szempont az atlantiszi világ megteremtése volt. A tervezés a DutchHome csapatával karöltve hónapokat vett igénybe. 
Közel negyven féle egyedi szoba desing kerül kialakításra, mely nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában kuriózum. 
Egyedi gyártású tapéták, prémium minőségű bútorok, különleges minták és látvány idézi Atlantist.

PR cikk kép
Fotó: Hotel Atlantis

Hővisszanyerős rendszer

Zöld technológia és tökéletes légkomfort

Szállodánkban az egyik legkorszerűbb, jelenleg világelső hővisszanyerős hűtő-fűtőrendszer kerül bevezetésre. 
Ez a modern technológia lehetővé teszi számunkra, hogy jelentősen csökkentsük, majd fokozatosan megszünetessük a helyi szén-dioxid-kibocsátásunkat és a fosszilis tüzelőanyagok használatát.

Ezzel a rendszerrel szobánkként eltérő, tetszőleges hőmérséklet állítható be évszaktól és környezetünk terhelésétől függetlenül.
Az intelligens vezérlés képes érzékelni a szobákban lévő hőmérsékleti különbséget és a fölösleges hőenergiát átirányítja a szálloda azon részébe, ahol arra épp szükség van. Például egy távolabbi szobába, melegvíz előállítására, vagy a medencék fűtéséhez.

„Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy olyan tulajdonossal dolgozhatunk együtt, mint Kovács Ferenc úr, aki számára a vendégélmény és a környezettudatosság lényegesen fontosabb, mint a beruházási költség, így közösen, maradandó és mások számára is követendő, példamutató értéket tudunk teremteni.” – Fogalmazta meg Horváth István, a technológiát kivitelező, Budatech Kft. ügyvezetője.

PR cikk kép
Fotó: Hotel Atlantis

Garantált vendégélmény

Megújult szállodánk egy igazi atlantiszi élménnyel várja az élményekre vágyókat, éppúgy, mint a pihenést választókat Európa legnagyobb fürdője, a Hungarospa Hajdúszoboszló közvetlen közelében.

Fedezze fel újra Atlantist, a megtalált boldogság szigetét.

www.hotelatlantis.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.