BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Szponzor logó
Szponzorált tartalom
Infinite IT Solutions

Így forradalmasítja a dokumentumkezelést az Infinite IT Solutions a közép- és nagyvállalatoknál (x)

Sok szó esik manapság a környezetvédelemről, amelynek a papírmentes iroda az egyik kulcseleme a vállalati világban. Ennek ellenére számos cégnél még mindig csak a jövőt jelenti az e-számlázás, az elektronikus aláírás vagy egy nagykereskedelmi szoftver. Ennek fő oka az, hogy a megvalósítás – jól működő alternatívák híján – nem mindig könnyű.
Fotó: infinite-b2b.hu

Ezt ismerte fel az Infinite IT Solutions, és számos olyan, automatizált megoldást kínál az ügyfeleinek, amelyekkel üzembiztosan kiváltható a költséges és környezetszennyező papírmunka.

Business people with tablet smiling.
Fotó: infinite-b2b.hu

Az Infinite IT Solutions szoftvereivel nem csak költséget takaríthat meg

A termékpaletta messze túlmutat a papírral való spóroláson, hiszen a cég digitális megoldásai további előnyöket kínálnak.

Ilyen az adatautomatizálás (EDInet), amivel rengeteg felesleges, ismétlődő munkafolyamattól szabadítja meg kollégáit, egyúttal jelentősen csökkenti a hibák előfordulási arányát.

Az elektronikus aláírást biztosító eSign programmal a postázást válthatja ki, jelentősen felgyorsítva a dokumentumok szignózását, a szerződések megkötését.

A számlák célba juttatása sokkal megbízhatóbb és költségkímélőbb az e-Invoice használatával. Elektronikus számlákkal a kintlevőségek nyomon követése átláthatóbbá, cége számlái pedig egységesebbé és gyorsabban feldolgozhatóvá válnak.

Amennyiben nagy értékesítői vagy szolgáltatói hálózattal dolgozik, biztosan értékelni fogja az Infinite SFA szolgáltatását. Ez egy olyan központi elektronikus platform, amelyen hatékonyan tarthatja a kapcsolatot a munkatársaival, és ők is sokkal könnyebben kommunikálhatnak egymással. A beépített automatizációk megkímélik őket a felesleges papírmunkától, így a riportálási teljesítményük növekszik, az összegyűjtött adatokból kiindulva pedig a korábbiaknál sokkal jobb vállalati döntések hozhatók.

Senior Business People Pointing at Tablet
Fotó:  infinite-b2b.hu

Az Infinite IT Solutions a szállítmányozási cégek problémáira is kínál megoldást. Az Infinite TMS szoftverrel jelentősen egyszerűbbé válik, emellett egy kézbe kerül számos feladat. Ilyen például a GPS-szel összehangolt útvonaltervezés, a dokumentumok kezelése, valamint a szállítmányok útvonalának folyamatos nyomon követése.

Az Infinite TMS használói alacsonyabb költségekről, csökkenő kézbesítési időről, valamint az ügyfélszolgálat minőségének javulásáról számolnak be.

Az Infinite Marketplace nevű B2B kereskedelmi platformot pedig azon cégeknek ajánljuk, amelyek online nagykereskedelmet folytatnak, és szeretnék tevékenységüket hatékonyabbá, szélesebb körben elérhetővé tenni, vagy a nemzetközi piacra való nyitáson gondolkoznak.

Nap mint nap vállalatok ezrei használják az Infinite IT Solutions szoftvereit, amelyekkel működésüket sokkal hatékonyabbá, átláthatóbbá és költségkímélőbbé teszik.

Melyik program indította be a fantáziáját?

Nézzen körbe a portálunkon, mert biztosak vagyunk abban, hogy az ön cége számára is talál hatékonyságnövelő megoldásokat. Akár a banki, a biztosítási, a távközlési piacon van jelen, vagy a gyógyszeriparban, a kiskereskedelemben tevékenykedik, lehetőséget biztosítunk arra, hogy soha nem látott mértékben optimalizálja a vállalat működését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.