BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hiába a napsütés, hideg napok jönnek

Napsütéssel indul a szerdai nap, amit a Dunától keletre erősen növekvő felhőzet, és a Tiszántúlom kisebb eső, havas eső követhet. Az északi, északkeleti szél megélénkül. 5 és 11 fok között alakul a hőmérséklet – derül ki a köpönyeg.hu prognózisából

Csütörtökön a nap első felében a Dunántúlon lehet felhős az ég, ami hózáporokat, havas esőt hozhat, ám ezt északkelet felől csökkenő felhőzet és sok napsütés válthatja. Továbbra is élénk, északkeleten erős lehet az abból az irányból fújó szél, ezeken a tájakon 1-5, máshol 6-11 fok lehet. Noha a hétvége ragyogóan napos, derült időt hoz, a levegő nem melegszik át. A reggelek erősen fagyosak lesznek, akár -15 fokos zord hideg is lehet. Délutánra +5 fok köré melegedhet a levegő.

Vasárnapra is marad a napos száraz időjárás és hétfőre már lassan, fokozatosan is erősödik a nappali felmelegedés. Azonban ez még mindig csak 7 fokos maximumot jelent, miközben maradnak a reggeli fagyok.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.