BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tűz ütött ki az egyik magyar plázában

Kisebb tűz volt egy kelenföldi bevásárlóközpontban: az egyik üzlet éttermében gyulladt meg az olaj. A Hadak útján található épületet a helyi szakemberek becslése szerint 800–1000 ember hagyta el.

Kisebb tűz volt egy kelenföldi bevásárlóközpontban, az egyik üzlet éttermében gyulladt meg az olaj – tudatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hétfőn.

Etele Pláza, tűz
Tűz az Etele úti plázában: az egyik üzlet éttermében gyulladt meg az olaj / Fotó: Shutterstock

Tájékoztatásuk szerint az étterem dolgozói még a fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt eloltották a lángokat. Közölték, hogy az Etele úti épületet rövid időre kiürítették, amíg a keletkezett füstöt kiszellőztették. 

Az épületet a helyi szakemberek becslése szerint 800–1000 ember hagyta el

– tették hozzá. 

A közleményben szereplő térkép szerint a tűzeset a Hadak útján található létesítményben történt, vagyis az Etele Plázában.

Sok a tűzeset mostanság

Kisebb tűz keletkezett egy hévízi hotelben vasárnap éjjel, az épületet 388 embernek ideiglenesen el kellett hagynia – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A Kossuth Lajos utcában található épület alagsorában a liftház panelja gyulladt ki, a szálloda füsttel telítődött, a tűzoltóknak át kellett szellőztetniük a hotelt. A lakók már visszatérhettek szobáikba. Vasárnap Budapesten gyulladt ki egy hotel, melyet ideiglenesen el kellett hagyniuk a vendégeknek. Az V. kerületi Apáczai Csere János utcában található szállodában egy fatüzelésű kemence miatt keletkezett nagyobb mennyiségű füst.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.