BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az MSZP "megkörnyékezné" az SZDSZ-t

Az elmúlt két évben elért eredmények megtartásához biztosítani kell a kormányzás feltételeit, ezért az MSZP a koalíció helyreállítására vonatkozó tárgyalásokat kíván folytatni az SZDSZ-el - idézi a távirqti irodát a Híradó.

Ezt Kiss Péter, a szocialista párt alelnöke, kancelláriaminiszter mondta pénteken Egerben. Magyarország jó utat választott az elmúlt két évben és az idén a gazdasági növekedés üteme már elérheti a 3 százalék körüli értéket - közölte Kiss Péter a szocialista párt Heves megyei szövetségi tanácsának ülését megelőző sajtótájékoztatón.

Kiemelte: pontosabb értékítéletet ad az ország helyzetéről a Daimler-Benz gyártelepítése Kecskemétre, illetve az európai innovációs intézet Budapestre költözése, mint az ellenzéké, amely bukott, romokban heverő országként ábrázolja Magyarországot.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.