BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kik kísérik Gyeneseit Pekingbe? Beosztások napról-napra

Az önkormányzati minisztérium pontos menetrendet küldött a VGO-nak, hogy miképpen tölti vakációját Gyenesei István, a tárca vezetője.

A Világgazdaság Online részére megküldött közlemény leszögezi: „a kormány tagjainak nyári szabadságáról megjelent híradások több pontatlanságot is tartalmaztak, ezért szükségesnek láttuk, hogy a sajtó számára közreadjuk Gyenesei István önkormányzati miniszter programját”.

A tárcavezető július második felében veszi ki éves rendes szabadságának egy részét: 11 napot tölt pihenéssel. Ez idő alatt Magyarországon tartózkodik, Budapesten, a Balatonon és Kaposvárott. Közben részt vesz a július 16-i és július 23-i kormányülésen.

Mint a sportért is felelős miniszter, a pekingi olimpia teljes időtartamára meghívást kapott hozzátartozójával együtt. Gyenesei a sportesemény első 5 napján fiával tartózkodik Pekingben. Majd megszakítja a hivatalos látogatást és munkavégzésre hazautazik.

Ezt követően feleségével vesz részt az olimpia utolsó 6 napján, beleértve a záróünnepséget is. Jóllehet a miniszter meghívója két személyre és az olimpia teljes idejére szól, mind a fia, mind a felesége – a rövidebb időtartamú programra – saját költségén utazik a Pekingbe – hangsúlyozza a tárca sajtóosztályának közleménye. VGO

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.