BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Rendben volt-e minden a melegek felvonulásán? Csütörtökre kiderül

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök csütörtökre kért gyorsjelentést arról, hogy szombaton a melegfelvonulással összefüggésben az állami intézmények hogyan végezték a dolgukat - idézi a Híradó a távirati irodát. A kormányfő vasárnap az MTI-nek nyilatkozva azt mondta: csak ezután értékeli, ami történt.

A kormányfő közölte: vasárnap találkozott a legfőbb ügyésszel és az igazságügyi miniszterrel, tőlük kérte csütörtökre a jelentést.

Gyurcsány Ferenc a vasárnap bejelentett Magyar Chartáról azt mondta, nem akarnak szervezeti típusú hálózatot létrehozni. Ez nem baloldalról és jobboldalról, nem pártokról, illetve nem szervezetekről szól, hanem arról a milliónyi polgárról, akinek elege van abból, hogy egy pár ezres, rendkívül erőszakos csoport mondja meg, mit lehet tenni, és mit nem.

Véleménye szerint ez már nem rendőrségi és nem jogi kérdés.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.