BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyurcsány bízik a kajak-kenus aranyakban - Kormányfői látogatás a csapatnál

Ma megkezdődnek a kajak-kenu versenyek a olimpián, előtte még Gyurcsány Ferenc tett látogatást a magyar csapatnál.

A miniszterelnök hangsúlyozta, bízik a magyar kajak-kenu aranyakban. Jelezte, nem szeretne terhet tenni a csapat vállára, de Magyarország szinte már csak a kajak-kenusokban bízik, tőlük várja az aranyérmeket. A kötetlen beszélgetés során érdeklodött a kinti feltételekről, a pálya minőségéről - olvasható a Magyar Kajak-Kenu Szövetség közleményében.

Janics Natasa elmondta, hogy a legnagyobb problémát a hínár okozza, jóllehet kézzel és gépekkel is folyamatosan irtják, de még mindig nagyon sok van belőle. A miniszterelnök látogatást tett a szállodában is, ahol megtudta, hogy a versenyzők nagyon elégedettek a szállással és az ellátással is a Reward Hotelben. Gyurcsány Ferenc ezután szemügyre vette a versenyhelyszínt, megnézte a szlalompályát, majd az evezősviadalokat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.